Катък по градски

Не знам как се прави истинския катък.

С мая, закваска някаква се получава от мляко.

По-често овче.

Вкусът му е нещо средно между сирене и кисело мляко.

Ето и рецептата:

1. Сирене -100 грама

2. Кисело мляко – 1 чаена чаша

3. Сметана – 1 супена лъжица

4. Чесън – 1 скилидка

5. Копър или червен пипер (може и без тях)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: